Hamšík po cennom triumfe Neapola nad Juventusom: Boli sme lepším tímom

NETKY.SK • 31 Marec 2014, 08:23 • 2 min
Hamšík po cennom triumfe Neapola nad Juventusom: Boli sme lepším tímom

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol ukončili 22-zápasovú neporazenosť Juventusu Turín v Serii A. V šlágri 31. kola talianskej ligy zdolali úradujúceho majstra 2:0 vďaka presným zásahom Joseho Callejona a Driesa Mertensa.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant Marek Hamšík nastúpil v drese SSC s kapitánskou páskou a hral do 79. minúty, pri odchode z ihriska ho diváci na štadióne San Paolo vyprevadili skandovaným potleskom. "Bolo to zaslúžené víťazstvo. Boli sme lepším tímom. Hlavne v prvom polčase," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku Hamšík, ktorý bol blízko k tomu, aby pretrhol streleckú smolu. Najprv jeho gól neplatil pre ofsajd, potom jeho strelu bravúrne vytlačil gólman hostí Gianluigi Buffon. "Verím, že najbližšie to už príde. Ale pre mňa je najdôležitejšie, aby sme boli úspešní ako tím," dodal slovenský stredopoliar.

 

Neapol je v tabuľke tretí o šesť bodov za AS Rím, ktorý má zápas k dobru. Zverenci trénera Rafaela Beniteza stále živia šance na priamu miestenku do skupinovej fázy Ligy majstrov. "Boj o druhé miesto? Všetko je možné. Urobíme všetko, čo je v našich silách. Do konca súťaže je ešte sedem kôl. Uvidíme, ako dopadne stredajšia dohrávka medzi AS Rím a Parmou. Škoda, že sme stratili veľa bodov proti tímom, ktoré sú v druhej polovici tabuľky," zakončil Hamšík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies