Hamšík po bezgólovej remíze: Nebolo to ono

NETKY.SK • 24 November 2016, 10:40 • 2 min
Hamšík po bezgólovej remíze: Nebolo to ono

NEAPOL - Slovenský futbalista Marek Hamšík nebol spokojný s bezgólovým vystúpením SSC Neapol v Lige majstrov proti Dynamu Kyjev. Ak by taliansky klub zvíťazil, vytvoril by si dobrú východiskovú pozíciu na postup do osemfinále pred záverečnými duelmi skupinovej fázy.

slovakia

left justify in out

Hoci ani jeden z tímov nemal na trávniku územnú prevahu, Neapol bol výrazne aktívnejší v streleckej produkcii. Celkovo vyslal sedemnásť pokusov, z toho päť do priestoru brány, no neujal sa ani jeden. Hostia z Kyjeva neohrozili Pepa Reinu ani jednou priamou strelou. "Snažili sme sa, prišli aj strelecké pokusy, ale dnes večer to nebolo ono. Škoda zaváhania. Keby sme vyhrali, boli by sme bližšie k postupu do osemfinále Ligy majstrov," uviedol na svojom oficiálnom webe Hamšík.

 

Neapol má po piatich kolách na konte po dve víťazstva i remízy a jednu prehru. Napriek výbornému vstupu do skupinových bojov nemusí zo "béčka" postúpiť, keďže aktuálne tretí Besiktas Istanbul hrá záverečné kolo na pôde Dynama Kyjev, ktoré skončí s istotou na poslednej 4. priečke. Ak by Besiktas vyhral, bez ohľadu na výsledok stretnutia Neapol - Benfica by postúpil. "Partenopei" tak čaká neľahká úloha a síce priamy súboj o osemfinále s veľkým favoritom skupiny. "Stále sme v hre o postup, všetko máme vo svojich rukách. V Lisabone musíme hrať lepšie ako v stredu večer proti Dinamu," doplnil Hamšík.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies