Hamšík ozdobil jubileum víťazným gólom, diváci ho odmenili potleskom

NETKY.SK • 7 Január 2016, 11:00 • 2 min
Hamšík ozdobil jubileum víťazným gólom, diváci ho odmenili potleskom

NEAPOL - Na svoj jubilejný 300. zápas v najvyššej talianskej súťaži bude mať Marek Hamšík tie najkrajšie spomienky. Slovenský futbalový reprezentant ozdobil okrúhly štart víťazným gólom, vďaka ktorému jeho SSC Neapol v stredu zdolal FC Turín 2:1.

slovakia

left justify in out

Hamšík rozhodol duel 18. kola Serie A presným zásahom v 41. minúte, keď strelou z ostrého uhla prekonal hosťujúceho brankára Danieleho Padelliho. V 88. minúte mu fanúšikovia pri striedaní aplaudovali. Aj vďaka špílmachrovi slovenskej reprezentácie si SSC udržal tretiu priečku v tabuľke, pričom na vedúci Inter Miláno stráca len jeden bod.

 

 

"Vedeli sme, že vstup do roka 2016 bude veľmi dôležitý. Sme radi, že sme dokázali vyhrať. Bol to veľmi ťažký duel. Nehrali sme najkrajší futbal, no tri body sú naše," uviedol Hamšík pre vlastnú webstránku a k svojmu gólu dodal: "Dal som ho z ľavej strany po skvelej prihrávke Lorenza Insigneho. Som rád za trefu aj vzhľadom na to, že som dnes absolvoval 300. duel v Serii A. No poznáte ma, najväčšiu radosť mám zo zisku troch bodov."

 

Hamšík hral do 88. minúty. Ked odchádzal z ihriska, diváci ho odmenili skandovaným potleskom. "Vyhrali sme, získali sme dalšie tri body. Momentálne sme tretí, na prvý Inter strácame bod. Pôjdeme od zápasu k zápasu a po 38. kole sa uvidí, ako skončíme," doplnil reprezentačný špílmacher, ktorý za Neapol nastúpil 299-krát a raz za Bresciu. Hamšík v 300 zápasoch Serie A nastrieľal 78 gólov, celkovo v drese "Partenopei" odohral 380 sútažných stretnutí, v ktorých dal 94 gólov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona