Hamšík opäť skóroval a na Maradonu stráca už len dva presné zásahy

NETKY.SK • 29 Máj 2017, 09:11 • 2 min
Hamšík opäť skóroval a na Maradonu stráca už len dva presné zásahy

Rím - Futbalistom SSC Neapol nestačilo nedeľné víťazstvo 4:2 na pôde Sampdorie Janov v záverečnom 38. kole najvyššej talianskej súťaže na priamy postup do skupinovej fázy Ligy majstrov 2017/2018. V tabuľke sa pred nimi udržal AS Rím, ktorý pri rozlúčke s Francescom Tottim doma zdolal FC Janov 3:2 zásluhou gólu Diega Perottiho v poslednej minúte riadneho hracieho času.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant a kapitán Neapola Marek Hamšík hral do 84. minúty, pred polčasovou prestávkou prihral na gól Lorenzovi Insignemu a krátko po zmene strán strelil sám tretí a napokon víťazný gól svojho mužstva. Za Sampdoriu absolvoval plnú minutáž jeho krajan Milan Škriniar, ktorý videl aj žltú kartu. SSC ukončil sezónu Serie A so ziskom 86 bodov, AS nazbieral o jediný viac a poslal Neapolčanov do predkola LM.

 

Hamšík zaznamenal v drese Neapola už 113. presný zásah a len dva ho delia od legendárneho Argentínčana Diega Maradonu. "Aj dnes sme ukázali skvelý výkon. Dali sme štyri góly, naše víťazstvo bolo zaslúžené," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku Hamšík. "

 

Zápas AS Rím – FC Janov? Stále sme verili, že skončíme na druhej priečke. Rimania ale nakoniec dali tretí gól a vyhrali. Aj taký je futbal... My však môžeme byť na seba hrdí. Máme za sebou skvelú sezónu, prekonali sme viacero rekordov," poznamenal špílmacher SSC. Ten sa bude v stredu v Šamoríne hlásiť na zraze slovenskej futbalovej reprezentácie, ktorú 10. júna vo Vilniuse čaká zápas kvalifikácie MS 2018 proti domácej Litve.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies