Hamšík opäť obeťou lúpežného prepadnutia: Aj toto patrí k Neapolu

NETKY.SK • 18 Február 2013, 13:47 • 2 min
Hamšík opäť obeťou lúpežného prepadnutia: Aj toto patrí k Neapolu

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa opäť stal obeťou lúpežného prepadnutia. Hráč talianskeho prvoligistu SSC Neapol sa podľa agentúry Reuters vracal v okamihu incidentu po nedeľňajšom stretnutí Serie A so Sampdoriou Janov (0:0) zo štadióna na letisko Capodichino.

slovakia

left justify in out

Jeho auto údajne zastavili dve osoby, rozbili jedno zo skiel a na 25-ročného hráča namierili strelnú zbraň. Hamšík prišiel o hodinky a ďalšie cennosti. "Je mi to veľmi ľúto, čo sa stalo. A už tretíkrát počas nášho pobytu v klube. Mrzí ma to. Nič s tým však neurobím. Bohužiaľ, aj takéto nepríjemnosti patria k Neapolu,“ uviedol Hamšík pre svoju oficiálnu webovú stránku.

Hamšík sa stal obeťou lúpeže už v decembri 2008, keď ho prepadli ozbrojení muži na skútri na "Via Caio Duillo" vo štvrti Fuorigrotta neďaleko štadióna Svätého Pavla. Vtedy zastavili jeho auto, rozbili sklo a ohrozovali futbalistu strelnou zbraňou. Hamšík, ktorý išiel po tréningu do mesta na nákupy, prišiel o hodinky značky Rolex Daytona, pas, kreditné karty, kľúče od domu i finančnú hotovosť v hodnote 900 eur.

V novembri 2011 prepadli neďaleko Neapola ozbrojení muži zasa Hamšíkovu priateľku. Muži so zbraňami zastavili budúcu mamičku a prinútili ju vystúpiť z jej vozidla BMW, s ktorým následne unikli. Polícia neskôr našla opustený automobil so zabudovaným navádzacím zriadením v Caselle, neďaleko Neapola. Hamšíkova priateľka pri incidente utrpela menší šok.

Neapol v nedeľu nevyužil šancu stiahnuť manko na vedúci Juventus Turín na dva body. "Mrzí nás, že sme nevyhrali. Keď však nedáme gól, tak nemôžeme získať tri body. Škoda mojej nevyužitej šance. Goran Pandev ma výborne uvoľnil, avšak moju strelu vytlačil gólman hostí na tyčku. Síce sme stratu na Juventus znížili, ale v prípade víťazstva sme sa mohli priblížiť Turínčanom na dva body. Do konca súťaže je však ešte ďaleko, všetko je otvorené,“ dodal Hamšík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies