Hamšík odcestoval do Dauhy a nebude na Športovcovi roka

NETKY.SK • 19 December 2014, 19:29 • 2 min
Hamšík odcestoval do Dauhy a nebude na Športovcovi roka

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant a hráč SSC Neapol Marek Hamšík pre klubové povinnosti nebude osobne prítomný na slávnostnom vyhlásení ankety Športovec roka 2014 na Slovensku, ktoré sa uskutoční v pondelok 22. decembra od 20.20 h v novej budove Slovenského národného divadla v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Hamšík, ktorý figuruje medzi laureátmi v najlepšej desiatke, sa so spoluhráčmi predstaví v pondelok v Dauhe v súboj o Taliansky superpohár proti Juventusu Turín. Výprava SSC Neapol sa v piatok predpoludním presunula do Kataru na spomenutý prestížny zápas proti "Juve". Informuje o tom oficiálny web 27-ročného slovenského stredopoliara.

 

Futbalisti SSC Neapol absolvovali vo štvrtok úspešnú tohtoročnú rozlúčku na štadióne San Paolo. Vo večernom dueli v rámci 16. kola najvyššej talianskej súťaže zdolali FC Parma 2:0 a v záverečnom domácom vystúpení potešili svojich priaznivcov. Hamšík odohral celé stretnutie. O góly "partenopei" sa postarali v 19. min kolumbijský útočník Duván Zapata a v 30. min belgický stredopoliar Dries Mertens z pokutového kopu. "Pre nás bolo najdôležitejšie, aby sme vyhrali. Sme radi, že sa nám to aj podarilo. O našom triumfe sme rozhodli už v prvom polčase. Ak by sme premenili ďalšie šance, mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom,“ vrátil sa Marek Hamšík na svojej internetovej stránke ku štvrtkovému stretnutiu na San Paolo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies