Hamšík: Obleky nemusím, ME sú však výnimočná udalosť

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 13:33 • 2 min
Hamšík: Obleky nemusím, ME sú však výnimočná udalosť

SENEC - Slovenskí futbaloví reprezentanti absolvujú počas marcového asociačného termínu nielen tréningy a zápasy, čaká na nich aj viacero aktivít mimo ihriska.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera SR Jána Kozáka odohrajú v piatok 25. marca v Trnave prípravné stretnutie proti Lotyšom, o štyri dni neskôr si v Dubline zmerajú sily s Írmi rovnako v rámci prípravy na tohtoročné majstrovstvá Európy vo Francúzsku. Predtým si plnia aj iné povinnosti.

 

"Je to posledná šanca na takéto veci. Keď sa nabudúce stretneme, budeme už tesne pred šampionátom," uviedol Marek Hamšík prostredníctvom svojho oficiálneho webu. Stredopoliar Neapola absolvoval s Martinom Škrtelom a Jurajom Kuckom nahrávanie upútaviek pre televíznu stanicu. "Bral som to humorom," doplnil 28-ročný banskobystrický rodák Hamšík.


Slováci sa následne presunuli do módneho štúdia, kde im odmerali miery pre obleky, ktoré budú súčasťou ich "rovnošaty" počas ME. "Oblek veľmi nemusím, nosím ho väčšinou iba počas spoločenských podujatí. Európsky šampionát je však veľká, výnimočná udalosť," povedal Hamšík a na margo najbližšieho súboja SR dodal: "V piatok proti Lotyšsku by sme chceli pokračovať v dobrých výkonoch, radi by sme potešili fanúšikov dobrou hrou a víťazstvom." Súpermi Slovenska v základnej B-skupine kontinentálneho šampionátu vo Francúzsku budú postupne Wales, Rusko a Anglicko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona