Hamšík o Higuaínovi: Silný hráč a skutočný kanonier

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 13:16 • 2 min
Hamšík o Higuaínovi: Silný hráč a skutočný kanonier

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík víta príchod argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína do SSC Neapol. Higuaín v stredu spoločne s brankárom Pepem Reinom úspešne absolvoval lekársku prehliadku.

slovakia

left justify in out

"Obaja zvládli vyšetrenia a čoskoro sa k nám pridajú," uviedol prezident "partenopei" Aurelio De Laurentiis. "Higuaín je mimoriadne silný hráč, skutočný kanonier," cituje Hamšíkove slová na margo zakončovateľa Realu Madrid periodikum La Stampa. "Je iným hráčom ako Edinson Cavani, ale náš herný štýl sa pod novým trénerom Rafaelom Benítezom zmení. Nový Neapol sa bude usilovať mať loptu pod kontrolou a utvárať tlak na súpera aj v prípade, že ju práve nebude mať," vyhlásil slovenský stredopoliar, ktorý v sobotu oslávi 26. narodeniny. 

Dvadsaťpäťročný Higuaín by sa mal stať spoluhráčom rodáka z Banskej Bystrice Hamšíka za 37 miliónov eur plus ďalšie tri navyše pre bonusy. Minulý týždeň prišiel SSC o elitného strelca Cavaniho, ktorý odišiel do Paríža Saint-Germain za 64 milión eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies