Hamšík nevie odhadnúť termín svojho návratu

NETKY.SK • 10 December 2013, 10:33 • 2 min
Hamšík nevie odhadnúť termín svojho návratu

NEAPOL - Jedna z najväčších hviezd slovenského futbalového neba Marek Hamšík momentálne prežíva náročné obdobie.

slovakia

left justify in out

Ofenzívneho stredopoliara SSC Neapol vyradilo zo súťažného diania v závere roka nepríjemné zranenie - zápal nervu pod prstom na ľavej nohe. Aktuálne to vyzerá tak, že 26-ročný Banskobystričan si nútene odpočinie minimálne do konca roka 2013, netrúfa si odhadnúť termín svojho návratu. "Je to pre mňa zvláštne obdobie. Musím zaklopať na drevo, ale v podstate od žiackych rokov som nemal nijaké zdravotné problémy, takže som ešte nič podobné nezažil. Zranenie nie je veľmi vážne, ale noha ma už pobolievala
aj pri chôdzi, takže momentálne nemôžem hrať. Trénujem individuálne, trávim čas v posilňovni, som v rukách 
fyzioterapeutov. Môj stav sa zlepšuje a dúfam, že sa čoskoro pripojím k tímu. Netrúfam si však odhadnúť, kedy sa tak stane a či si ešte v tomto roku zahrám," povedal Hamšík pre denník Pravda. 

Odchovanec Jupie Podlavice nastúpil naposledy 23. novembra v ligovom stretnutí proti Parme. Do duelu naskočil až po prestávke z pozície striedajúceho hráča, ale po deviatich minútach odišiel z ihriska pre spomenuté zranenie ľavého chodidla. Prvé prognózy hovorili o približne dvojtýždňovej absencii. Tá už uplynula a Hamšík čaká na "zelenú" od klubových lekárov, nechce však riskovať a plánuje sa poriadne doliečiť z bolestivej indispozície. 

Na Neapol čakajú do konca kalendárneho roka v Serie A zápasy proti Interu Miláno (15. 12.) a v Cagliari (21. 12.). Na záverečný súboj v základnej F-skupine Ligy majstrov nastúpia zverenci Rafaela Beníteza v stredu 11. decembra proti londýnskemu Arsenalu. Situáciu nemajú úplne vo vlastných rukách, keďže na postup do osemfinále musia zvíťaziť 3:0, resp. sa spoliehať na zaváhanie Borussie Dortmund v dueli na pôde Olympique Marseille. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies