Hamšík nedohral víťazný duel proti Laziu, nechcel nič riskovať

NETKY.SK • 21 September 2015, 15:00 • 2 min
Hamšík nedohral víťazný duel proti Laziu, nechcel nič riskovať

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol majú za sebou úspešný týždeň. Vo štvrtok víťazne vstúpili do novej sezóny Európskej ligy UEFA, keď v domácom prostredí zdolali FC Bruggy vysoko 5:0. Rovnakým výsledkom si poradili v nedeľňajšom šlágri 4. kola Serie A aj s Laziom Rím.

slovakia

left justify in out

Pre Neapolčanov to bola prvá výhra v aktuálnej sezóne domácej súťaže, po ktorej sa priebežne usadili na 11. mieste. Slovenský kapitán SSC Marek Hamšík bol z výkonu svojho tímu nadšený. "Ukázali sme famózny, výborný, exkluzívny kolektívny výkon. Za posledné dva zápasy sme dali desať gólov, čo je vynikajúce," uviedol Hamšík, ktorý zápas nedohral. Po hodine hry krívajúc opustil ihrisko.

 

"Po jednom súboji som si vyvrtol ľavý členok. Nechcel som riskovať, radšej som išiel dole. V šatni som sa podrobil vyšetreniu. V stredu hráme proti Carpi, dnes ťažko povedať, či budem môcť hrať. Uvidíme, v akom stave bude môj členok," dodal pre svoj oficiálny web. Nováčik súťaže z Carpi prehral tri zo štyroch zápasov novej sezóny, raz remizoval. Súpera z Neapola privíta na svojom Štadióne Alberta Bragliu v stredu od 20.45 h.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies