Hamšík: Neapol chce trofej

NETKY.SK • 28 August 2015, 16:14 • 2 min
Hamšík: Neapol chce trofej

NEAPOL - Tohtosezónnym cieľom futbalistov Neapolu je podľa vyhlásení jedného z jeho najlepších hráčov Mareka Hamšíka zisk trofeje.

slovakia

left justify in out

"Chceme potešiť našich fanúšikov, pretože si to zaslúžia," cituje 28-ročného slovenského ofenzívneho stredopoliara server football-italia.net.
Hráči SSC nezačali nový ročník najlepšie, v úvodnom kole Serie A počas uplynulého víkendu prehrali v Sassuole 1:2, slovenský reprezentant v 3. min otvoril skóre. "Súper nám robil problémy pri štandardkách a rohových kopoch. Boli sme rozhodení, to by sa nemalo stávať mužstvám, akým je to naše. Musíme hrať tak ako v úvode zápasu. Stále sme však iba na začiatku, bude to maratón. Máme čas na regeneráciu, ale v nedeľu proti Sampdorii už nemôžeme stratiť body. Chceme vyhrať, doma budeme hrať po prvý raz od letných prípravných zápasov. Nemôžeme sa dočkať nástupu na trávnik, ukážeme, že sme silní. Dúfame v zisk trofeje, to je naším cieľom," dodal Hamšík.


V minulej sezóne obsadili hráči Neapola v tabuľke piate miesto a predstavia sa v základnej skupine Európskej ligy 2015/2016. Piatkový žreb im do D-skupiny prisúdil belgické Bruggy, dánsky Midtjylland a poľskú Legiu Varšava, kde pôsobia slovenskí reprezentanti Ondrej Duda a Dušan Kuciak.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies