Hamšík: Nad Chievom sme mali vyhrať

NETKY.SK • 27 Január 2014, 09:32 • 2 min
Hamšík: Nad Chievom sme mali vyhrať

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol pomaly začínajú strácať kontakt s čelom najvyššej talianskej súťaže Serie A, v sobotňajšom dueli 21. kola doma len remizovali s Chievom Verona 1:1. V predchádzajúcom kole tiež nevyhrali, v Bologni sa zrodil výsledok 2:2.

slovakia

left justify in out

"V Bologni sme prišli o víťazstvo v hodine dvanástej a do zápasu proti Chievu sme išli s jednoznačným cieľom: získať tri body. Skutočnosť bola však iná. Stratili sme ďalšie dva body. Mali sme aj smolu, viackrát sme trafili konštrukciu bránky. Na to sa ale nemôžeme vyhovárať. Podobne ako teraz, Neapol v tejto sezóne neuspel na domácom štadióne ani proti Udinese, Parme a Sassuolu," povedal slovenský reprezentant pôsobiaci v Neapole Marek Hamšík pre svoju oficiálnu stránku. 

Neapolčania sú po 21 odohratých ligových stretnutiach na treťom mieste v tabuľke Serie A, za vedúcim Juventusom Turín zaostávajú už o 12 bodov a vidina zisku majstrovského titulu sa vzďaľuje. Druhý AS Rím má o šesť bodov viac. "Po dvoch nečakaných remízach potrebujeme zabrať naplno. Verím tomu, že sa nám to podarí už v stredu v pohári proti Laziu Rím. Vo štvrťfinálovom dueli Talianskeho pohára chceme potešiť našich priaznivcov dobrou hrou a víťazstvom," uzavrel Hamšík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies