Hamšík má problémy so stehnom

NETKY.SK • 15 Február 2015, 09:07 • 2 min
Hamšík má problémy so stehnom

PALERMO - Slovenský futbalista Marek Hamšík nedohral pre zranenie pravého stehenného svalu sobotňajšie stretnutie talianskej Serie A proti Palermu, ktoré SSC Neapol prehral 1:3.

slovakia

left justify in out

Hamšík musel uvoľniť miesto na ihrisku v 54. min Manolovi Gabbiadinimu. Pre problémy je otázny jeho štart vo štvrtkovom dueli šestnásťfinále Európskej ligy na pôde Trabzonsporu.

 

Dvadsaťsedemročného stredopoliara čakajú v nedeľu a pondelok ďalšie vyšetrenia, podľa trénera SSC by však kapitán mužstva mohol proti tureckému tímu nastúpiť. "Som optimista, má skvelé telo a niečo vydrží. Nemyslím si, že by malo ísť o niečo vážne," tvrdil po stretnutí podľa viacerých talianskych médií tréner Rafael Benítez.

 

Neapol prehral po sérii štyroch víťazstiev. V kalendárnom roku 2015 neuspel zo siedmich ligových zápasov len druhý raz. V tabuľke Serie A sa tím spod Vezuva nachádza na 3. mieste so 42 bodmi: na druhé mužstvo v klasifikácii AS Rím má pred nedeľňajšími súbojmi odstup štyroch bodov, na lídra Juventus Turín už jedenásťbodové manko. Proti Palermu sa Neapolu v tejto sezóne nedarí, na jeseň so súperom remizoval doma na Štadióne svätého Pavla 3:3.

Výsledok:
Palermo - Neapol 3:1 (2:0)
Góly: 14. Lazaar, 36. F. Vázquez, 65. Rigoni - 82. Gabbiadini
Marek Hamšík (Neapol) hral do 54. min



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies