Hamšík je po góle do siete Weissovej Pescary bližšie k hodinkám

NETKY.SK • 3 December 2012, 07:58 • 2 min
Hamšík je po góle do siete Weissovej Pescary bližšie k hodinkám

Hamšík je po góle do siete Weissovej Pescary bližšie k hodinkám - Futbal Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík prispel v 15. kole talianskej Serie A gólom k vysokému víťazstvu SSC Neapol nad Pescarou 5 1.

slovakia

left justify in out

imgSlovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík prispel v 15. kole talianskej Serie A gólom k vysokému víťazstvu SSC Neapol nad Pescarou 5:1. V 15. minúte sa dostal v šestnástke k odrazenej lopte, prehodil si dvoch protihráčov a skóroval.

Pre Hamšíka to bol už siedmy presný zásah v tomto ročníku najvyššej talianskej súťaže. "Bol to taký inštinkt. Som rád, že to vyšlo. Rýchlo sme sa dostali do dvojgólového vedenia. Vzápätí síce hostia znížili, avšak dominovali sme my. Okrem gólov sme si vypracovali aj ďalšie šance," povedal na margo duelu pre svoju oficiálnu webovú stránku slovenský stredopoliar, ktorý si pripísal na konto aj asistenciu na tretí gól uruguajského kanoniera Edinsona Cavaniho.

Hamšík v nedeľu vyhral interný súboj s kolegom zo slovenského národného tímu Vladimírom Weissom ml., ktorý hral v drese Pescary do 65. minúty a je bližšie k hodinkám. Obaja hráči totiž uzavreli pred začiatkom sezóny stávku, že ten, kto strelí viac gólov, dostane od toho druhého darček. "Vladko hral dobre. Je to mladý hráč so sľubnou budúcnosťou. Som rád, že pôsobí v Taliansku. A teší ma, že momentálne som k hodinkám bližšie ja," dodal Hamšík.

Neapol si udržal druhé miesto v tabuľke, na majstrovský Juventus Turín stráca dva body. V ďalšom kole čaká zverencov trénera Waltera Mazzarriho zápas pravdy na pôde tretieho Interu Miláno. "Teší nás, že sa nám darí. Čaká nás však ešte dlhá cesta a náročný týždeň. Najprv nastúpime v Európskej lige proti Eindhovenu a potom nás v nedeľu čaká Inter Miláno. Tím, ktorý má podobné vysoké ciele, ako my,"zakončil Hamšík.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies