Hamšík, Greguš aj Bénes figurujú na súpiskách pre skupinovú fázu LM

NETKY.SK • 5 September 2016, 15:34 • 2 min
Hamšík, Greguš aj Bénes figurujú na súpiskách pre skupinovú fázu LM

NYON - Slovenskí futbaloví reprezentanti Marek Hamšík a Ján Greguš a aj mládežnícky reprezentant László Bénes figurujú na súpiskách svojich klubov pre skupinovú fázu Ligy majstrov 2016/2017.

slovakia

left justify in out

O potvrdení kádrov 32 účastníkov v pondelok informoval oficiálny web súťaže. Dlhoročná opora talianskeho SSC Neapol Hamšík si bude tradične obliekať dres s číslom 17. Greguš aj Bénes sú po letnej zmene zamestnávateľov: 25-ročnému stredopoliarovi Gregušovi patrí v dánskom FC Kodaň dres s číslom 16, čoskoro 19-ročný záložník Bénes (nar. 9. septembra 1997) nosí v Borussii Mönchengladbach "dvadsaťdvojku".

Neapol sa predstaví v B-skupine vedno s Benficou Lisabon, Dynamom Kyjev a Besiktasom Istanbul. Kodaň patrí do "géčka" spoločne s Leicestrom City, FC Porto a Club Bruggy. Mönchengladbach má v C-skupine náročných protivníkov - FC Barcelona, Manchester City a Celtic Glasgow. Úvodné kolo skupinovej fázy tohtosezónnej LM je na programe 13. a 14. septembra.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies