Hamšík figuruje v ideálnej zostave 22. kola Serie A

NETKY.SK • 12 Február 2015, 15:59 • 2 min
Hamšík figuruje v ideálnej zostave 22. kola Serie A

NEAPOL - Marek Hamšík sa vedno s belgickým spoluhráčom Driesom Mertensom ocitol v ideálnej zostave 22. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A.

slovakia

left justify in out

Slovenskému záložníkovi SSC Neapol vyniesla nomináciu prihrávka na gól a celkovo výborný výkon vo víťaznom stretnutí proti Udinese (3:1). Dvadsaťsedemročný Banskobystričan odohral celý zápas a v 21. min sa ideálnou asistenciou podieľal na druhom presnom zásahu SSC (na 2:0), ktorý strelil Manolo Gabbiadini.

 

Neapol má v roku 2015 parádnu formu. Zo šiestich ligových stretnutí vyhrali zverenci trénera Rafaela Beníteza päť (prehrali iba raz - 11. januára doma s Juventusom Turín 1:3, pozn.), dvakrát boli úspešní v Talianskom pohári. V tabuľke Serie A sa tím spod Vezuvu nachádza v súčasnosti na 3. mieste so 42 bodmi: na druhé mužstvo v klasifikácii AS Rím má odstup štyroch bodov, na lídra Juventus Turín jedenásťbodové manko. 


Taliansko - Serie A - 22. kolo - ideálna zostava (zdroj: Football-Italia.net): 
Perin (FC Janov) - Bonucci (Juventus), Basanta (Fiorentina), Acerbi (Sassuolo) - Guarín (Inter Miláno), HAMŠÍK, Mertens (obaja Neapol), Niang (FC Janov) - Josef Martínez (FC Turín), C. Tévez, Morata (obaja Juventus) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies