Hamšík figuruje v ideálnej zostave 17. kola Serie A

NETKY.SK • 7 Január 2015, 14:49 • 2 min
Hamšík figuruje v ideálnej zostave 17. kola Serie A

NEAPOL - Mareka Hamšíka bolo v utorkovom stretnutí najvyššej talianskej futbalovej súťaže v Cesene plné ihrisko, slovenský reprezentant a kapitán tímu sa výraznou mierou podieľal na víťazstve svojho Neapola 4:1, vďaka čomu sa ocitol aj v ideálnej jedenástke 17. kola Serie A.

slovakia

left justify in out

Zaradil ho do nej server Football-Italia.net. Dvadsaťsedemročný ofenzívny stredopoliar v 41. min predviedol geniálnu prihrávku medzi obrancov na vysunutého Gonzala Higuaína, ktorému nerobilo problém skórovať. Predtým sa Slovák asistenciou podieľal aj na úvodnom zásahu Josého Callejóna. V 72. min bol Hamšík na konci rýchlej akcie Neapola, keď mu prihrávku vrátil Higuaín. Cesene nepomohla ani snaha brániaceho Daniela Capelliho, ktorý sa dokĺzal s loptou za bránkovú čiaru. Do jedenástky kola sa dostal aj Hamšíkov spomínaný spoluhráč Higuaín.

 

Futbalistom SSC patrí 4. priečka v tabuľke Serie A, na konte majú 30 bodov takisto ako tretie Lazio Rím, ale tesne horšie skóre. Hamšíkovci v nedeľnom šlágri 18. kola privítajú na vlastnom trávniku vedúci Juventus Turín (20.45). 


Taliansko - Serie A - 17. kolo - ideálna zostava (zdroj: Football-Italia.net): 
Antonio Mirante (Parma) - Andrea Costa (Parma), Francesco Acerbi (Sassuolo), David Astori (AS Rím) - Paul Pogba (Juventus), Marek HAMŠÍK (Neapol), Arturo Vidal (Juventus), Felipe Anderson (Lazio) - Carlos Tévez (Juventus), Gonzalo Higuaín (Neapol), Paulo Dybala (Palermo) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies