Hamšík drží palce Uruguaju a Taliansku

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 13:29 • 2 min
Hamšík drží palce Uruguaju a Taliansku

NEAPOL - Začínajúce sa futbalové majstrová sveta v Brazílii si prirodzene nenechá ujsť ani hviezda slovenskej reprezentácie Marek Hamšík.

slovakia

left justify in out

Ofenzívny stredopoliar SSC Neapol bude pozorne sledovať zápasy svetového šampionátu. "Teším sa na duely MS. Určite si nepozriem všetky od prvej do poslednej minúty, ale už teraz mám vytypované stretnutia, o ktoré nechcem prísť," uviedol 26-ročný Banskobystričan pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

 

Hamšík bude držať palce Taliansku, teda krajine, v ktorej pôsobí na klubovej úrovni, a Uruguaju. "V Taliansku hrávam a dres Uruguaja si oblieka môj švagor Walter Gargano. Verím, že obidva tímy pôjdu ďaleko. Tréner Talianska Prandelli zaradil do nominácie viacerých mladších hráčov. A práve dravosť môže byť silnou stránkou 'azúrovej squadry'. Uruguaj má veľmi kvalitný tím. Za všetkých stačí spomenúť útočnú dvojicu Luis Suárez, Edinson Cavani," povedal slovenský reprezentant a dodal aj svoje želanie: "Bol by som rád, keby sa najlepším strelcom turnaja stal Neapolčan. Takže mohol by ním byť môj súčasný spoluhráč Talian Lorenzo Insigne, alebo bývalý kolega Edi Cavani." 

 

Taliani vstúpia do turnaja sobotňajším zápasom proti Angličanom, Uruguajčania nastúpia na úvod v rovnaký deň proti Kostaričanom. Všetky spomenuté krajiny sú členmi D-skupiny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies