Hamšík dovolenkuje v Mexiku, čakajú ho duely po boku Messiho

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 12:54 • 2 min
Hamšík dovolenkuje v Mexiku, čakajú ho duely po boku Messiho

CANCÚN - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík si užíva dovolenku v Mexiku. V prímorskom meste Playa del Carmen trávi dni voľna s bývalým klubovým spoluhráčom z SSC Neapol Ezequielom Lavezzim, ktorý medzičasom prestúpil do parížskeho Saint-Germain.

slovakia

left justify in out

Obaja zotrvajú v Mexiku do piatka a následne sa presunú do Kolumbie, v Medellíne ich čaká v sobotu prvé z troch benefičných stretnutí, ktorých organizátorom je štvornásobný najlepší futbalista na svete Lionel Messi. Druhý zápas bude 2. júla v peruánskej Lime a záverečný 6. júla v americkom Los Angeles. Spoločnú fotku Hamšíka s Lavezzim z mexickej nočnej ulice priniesol portál www.napolisoccer.net.

Na trojzápasové benefičné podujatie s názvom "Priatelia Lea Messiho proti výberu sveta" prijali pozvanie najžiarivejšie hviezdy futbalového neba. Na trávnikoch sa predstavia aj Neymar, Sergio Agüerro, Florent Malouda, Éric Abidal, Robinho, Javier Mascherano, Pablo Aimar, Martín Demichelis, Marco Materazzi, Bojan Krkič, Sergio Busquets a mnoho iných zvučných mien. 

Dvadsaťpäťročný ofenzívny stredopoliar Hamšík sa predstavil na tomto charitatívnom podujatí aj minulý rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies