Hamšík bol spokojný s výkonom svojho tímu v šlágri talianskej ligy

NETKY.SK • 22 Október 2017, 11:54 • 2 min
Hamšík bol spokojný s výkonom svojho tímu v šlágri talianskej ligy

NEAPOL - Kapitán futbalistov Neapola Marek Hamšík bol spokojný s výkonom svojho tímu v šlágri talianskej ligy proti Interu Miláno (0:0). Slovenského stredopoliara však mrzelo, že Neapolčanom sa nepodarilo streliť gól.

slovakia

left justify in out

"Vedeli sme, že Inter je skvelý tím, má výbornú defenzívu a že budeme mať ťažkú úlohu. Od úvodného hvizdu sme sa snažili byť aktívni, držať súpera pod tlakom. Darilo sa nám to a vytvorili sme si aj pár šancí. Škoda, že aspoň jednu sme nepremenili. Handanovič opäť dokázal, že je vynikajúci brankár,” uviedol Hamšík pre svoju oficiálnu webovú stránku.

 

Proti Interu sa dvakrát pokúšal o streľbu. Lorenzovi Insignemu časovanou prihrávkou pripravil tutovku, no neapolský odchovanec ju nevyužil. "Samozrejme, lepšie by bolo mať po deviatich kolách deväť víťazstiev. Ale ani osem triumfov a jedna remíza nie je zlá bilancia. Ideme ďalej, sústredíme sa iba na naše výkony. V stredu nás čaká FC Janov,” dodal Hamšík. Po zápase s Interom prehodil pár viet aj so svojim slovenským reprezentačným kolegom Milanom Škriniarom, ktorý patril k najlepším hráčom hostí.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies