Hamšík bol aj najlepším hráčom 8. kola Serie A

NETKY.SK • 29 Október 2014, 15:14 • 2 min
Hamšík bol aj najlepším hráčom 8. kola Serie A

NEAPOL - Nielen v ideálnej zostave 8. kola Serie A podľa webu Goal.com sa objavil slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík.

slovakia

left justify in out

Server Football-Italia.net dokonca ofenzívneho záložníka SSC Neapol vybral za muža ôsmeho "hracieho dňa" v najvyššej talianskej súťaži. Ako je známe, 27-ročný Banskobystričan strelil v stretnutí proti Hellasu Verona (6:2) svoje prvé dva ligové góly v tejto sezóne a prihral aj na presný zásah spoluhráčovi. Hamšík dokonca tromfol spoluhráča Gonzala Higuaína, ktorý v predmetnom dueli dosiahol hetrik. "Skutočne sme potrebovali toto víťazstvo. Takisto ako tri body nás teší aj Higuaínovo strelecké prebudenie," poznamenal podľa spomenutého zdroja Marek Hamšík.

 

Mužstvo spod Vezuvu po zlom vstupe do sezóny aktuálne ťahá v najvyššej talianskej súťaži sériu piatich súbojov bez prehry (3 - 2 - 0, skóre 14:8), v tabuľke je momentálne siedme so 14 bodmi. Neapol v stredu v 9. kole nastúpi v Bergame na trávniku Atalanty. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies