Hamšík: Benítez spraví Neapol ešte úspešnejším

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 15:04 • 2 min
Hamšík: Benítez spraví Neapol ešte úspešnejším

NEAPOL - Stredopoliar slovenskej futbalovej reprezentácie v službách talianskeho SSC Neapol Marek Hamšík je presvedčený, že nový kormidelník "partenopei" Rafael Benítez pomôže klubu k novým úspechom.

slovakia

left justify in out

Päťdesiattriročný Španiel Benítez preberie v SSC trénerskú taktovku po odchádzajúcom Walterovi Mazzarrim, ktorý po vybojovaní druhej priečky pre Neapol v sezóne 2012/2013 v najvyššej tamojšej súťaži Serie A zamieril na lavičku Interu Miláno.

"Benítez má skúsenosti. Tento káder spraví ešte úspešnejším," cituje Hamšíka portál forzaitalianfootball.com. "Už teraz máme silný tím, ktorý sa môže biť o najvýznamnejšie trofeje. Chceme však naďalej rásť a práve Benítez je tým človekom, ktorý nám k tomu môže pomôcť," povedal Hamšík podľa spomenutého portálu a dodal: "V budúcom ročníku sa pokúsime vyhrať domácu súťaž i Taliansky pohár. Budeme čeliť nielen Juventusu Turín, ale i milánskym klubom Inter a AC a tiež rímskej dvojici AS - Lazio. Máme dosť odhodlania postaviť sa každému." Dvadsaťpäťročný banskobystrický rodák Hamšík v uplynulom ročníku Serie A nastrieľal 11 gólov a pridal 14 asistencií.

Najväčšími trénerskými úspechmi "Rafu" Beníteza sú triumf v Lige šampiónov 2004/2005 s FC Liverpool, dva ligové tituly s FC Valencia, zisk trofeje v Pohári UEFA 2003/2004 s týmto španielskym klubom a v Európskej lige UEFA 2012/13 s FC Chelsea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies