Hamšík asistoval pri oboch góloch Neapola: Vyhrali sme zaslúžene

NETKY.SK • 17 Február 2014, 07:38 • 2 min
Hamšík asistoval pri oboch góloch Neapola: Vyhrali sme zaslúžene

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík asistoval pri oboch góloch Neapola v zápase 24. kola talianskej Serie A na pôde Sassuola (2:0). Zverenci trénera Rafaela Beniteza sa rehabilitovali za nečakanú jesennú domácu remízu 1:1 s nováčikom súťaže a v tabuľke sú tretí o šesť bodov pred Fiorentinou.

slovakia

left justify in out

"K nováčikovi súťaže sme cestovali s jednoznačným cieľom získať tri body. Vedeli sme, že nečaká nás jednoduchý duel. Veď stačí si spomenúť na náš jesenný vzájomný duel, v ktorom sme proti Sassuolo v domácom prostredí iba remizovali. K zápasu sme pristúpili zodpovedne a nakoniec sme zaslúžene vyhrali. Dominovali sme hlavne v prvom dejstve. Získali sme tri body a zostali sme v tesnom závese za Rímom. Navyše Fiorentina prehrala, takže náš náskok pred štvrtými fialkami sa zvýšil,“ povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku Hamšík, ktorý hral do 80. minúty a talianske média ho zaradili medzi najlepších hráčov na ihrisku.
      

Hamšík priznal, že postupne sa dostáva späť do formy, akú mal pred zranením a nútenou pauzou. "Boli to ťažké týždne. Mimo som bol dva mesiace, čo bolo najdlhšie počas mojej kariéry. Najdôležitejšie je, že v súčasnosti sa už cítim dobre,“ dodal slovenský stredopoliar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies