Hamšík: Asi budem musieť rezervovať celú tribúnu

NETKY.SK • 12 December 2016, 15:50 • 2 min
Hamšík: Asi budem musieť rezervovať celú tribúnu

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant a kapitán talianskeho klubu SSC Neapol Marek Hamšík sa teší na konfrontácie s Realom Madrid v Lige majstrov 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Tieto dve mužstvá spojil pondelkový poludňajší žreb osemfinále v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone. Prvý zápas je na programe 15. februára na pôde obhajcu prvenstva, odvetu odohrajú 7. marca v Neapole.

"Real Madrid? A prečo nie? Nastúpime proti jednému z najlepších klubov na svete, proti obhajcovi v Lige majstrov. Bude to veľký futbalový sviatok, tešíme sa na zápasy. Určite bude značný záujem o stretnutia aj na Slovensku. Asi budem musieť rezervovať jednu celú tribúnu," povedal s úsmevom 29-ročný stredopoliar, citoval ho jeho oficiálny web.

Real Madrid sa naposledy stretol s Neapolom v súťažných stretnutiach v sezóne 1987/1988 v 1. kole Európskeho pohára majstrov. "Biely balet" doma zvíťazil 2:0, v odvete sa zrodila remíza 1:1.

 

V zostave SSC nechýbal Argentínčan Diego Maradona, Marek Hamšík mal vtedy dva mesiace. "Je super, že sme dosiahli taký výsledok, ako legendárny tím Neapola pod vedením Diega Maradonu, aj my nastúpime proti kráľovskému klubu. Tešíme sa na zápasy, rozdáme si to s Realom. Tie stretnutia budú až o dva mesiace, teraz myslíme iba na Serie A," doplnil Marek Hamšík.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona