Hamšík a Kucka prišli večer, v utorok predpoludním netrénovali

NETKY.SK • 6 Október 2015, 12:04 • 2 min
Hamšík a Kucka prišli večer, v utorok predpoludním netrénovali

SENEC - Slovenská futbalová reprezentácia, na ktorú čakajú stretnutia proti Bielorusku (9. 10. o 20.45 h v Žiline) a Luxembursku (12. 10. o 20.45 h v Luxemburgu) v závere bojov v C-skupine kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska, je už v kompletnom zložení.

slovakia

left justify in out

Trénerovi Jánovi Kozákovi sa zo zverejneného 24-členného kádra hlásili v Senci aj zostávajúci dvaja hráči Marek Hamšík a Juraj Kucka, ktorí chýbali na pondelňajšom zraze a od 19.00 h aj na "selfiegramiáde" v jednom z bratislavských nákupných centier, kde sa najmä deti a mladí fanúšikovia mohli odfotiť so svojimi futbalovými idolmi.

 

"Hamšík i Kucka pricestovali v pondelok neskoro večer, k mužstvu a spoluhráčom sa pridali pred 23.00 h," uviedol v utorok predpoludním agentúru SITA manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Juraj Čurný na margo dua futbalistov z SSC Neapol, resp. AC Miláno, ktorým zrušili pôvodný let a musela sa hľadať iná alternatíva.

 

V programe hráčov A-tímu SR sú v utorok dve tréningové jednotky pri Slnečných jazerách. Ešte pred tým predpoludňajším bola v rámci mediálneho termínu novinárom k dispozícii trojica reprezentantov Tomáš Hubočan, Adam Nemec a Vladimír Weiss. "Pokiaľ ide o prvý z dvoch dnešných tréningov, neabsolvovalo ho práve duo Marek Hamšík a Juraj Kucka. Ostatných 22 hráčov trénovalo a zaberalo naplno. Podvečer od 17.00 h čaká na chlapcov druhý tréning v Senci, už za zatvorenými dverami," doplnil informácie zo slovenského tábora Juraj Čurný.

 

Slováci pred záverečnými dvoma kolami tejto eliminácie figurujú na postupovej druhej priečke v tabuľke C-skupiny a na istotu priamej účasti v krajine “galského kohúta” im v zápasoch proti Bielorusku a Luxembursku stačí jedno víťazstvo. Škrtel a spol. by radi spečatili postup už v piatkovom žilinskom dueli proti Bielorusku, štadión pod Dubňom je beznádejne vypredaný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies