Hamšík 27. najočakávanejším hráčom šampionátu

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 09:05 • 2 min
Hamšík 27. najočakávanejším hráčom šampionátu

PARÍŽ - Prestížny francúzsky magazín France Football od 21. apríla do 9. júna, teda v predvečer štartu futbalových majstrovstiev Európy v tejto krajine, odkrýva deň po dni zostupný rebríček najočakávanejších hráčov šampionátu. Dvadsaťsedmička na jeho zozname je líder slovenskej reprezentácie Marek Hamšík.

slovakia

left justify in out

Zostavovatelia pripomínajú, že ide o kľúčového hráča talianskeho SSC Neapol, v ktorom pôsobí od roku 2007. "Bol vedúcim architektom dobrej neapolskej sezóny," píše France Football (FF) a podotýka, že aj v národnom tíme je 28-ročný ofenzívny záložník ťahúňom spoločne s Martinom Škrtelom. "S piatimi gólmi bol dominantnou postavou slovenského mužstva v úspešnej kvalifikácii," doplnil FF. Pre Hamšíka bude blížiaci sa európsky šampionát vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) druhým veľkým turnajom v kariére po MS v JAR 2010. "Slovensko tam v náročnej konkurencii Talianska, Paraguaja a Nového Zélandu zvládlo postúpiť zo skupiny. V spoločnosti Anglicka, Ruska a Walesu teraz bude mať čo robiť, aby sa mu to podarilo aj na nadchádzajúcom Eure," tvrdí FF.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona