Hamrák v Piešťanoch skončil, Leppänen zostáva do konca sezóny

NETKY.SK • 23 December 2014, 15:11 • 2 min
Hamrák v Piešťanoch skončil, Leppänen zostáva do konca sezóny

PIEŠŤANY - Fínsky hokejový obranca Jarkko Leppänen uspel na skúške v ŠHK 37 Piešťany a s vedením extraligistu sa dohodol na pôsobení do konca prebiehajúcej sezóny. Naopak, v tíme "havranov" skončil útočník Matej Hamrák. V utorok o tom informovala internetová stránka piešťanského klubu.

slovakia

left justify in out

Leppänen trénoval v kúpeľnom meste zhruba dva týždne, po ktorých sa klub rozhodol ho v kádri ponechať. "Dva týždne s nami trénoval a javil sa nám celkom dobre. Po tom, čo Roman Sýkora skončil, sa zapáčil aj novému trénerovi Leovi Gudasovi. Ten sa rozhodol ponechať si ho v tíme, nakoľko mu zapadá do koncepcie," povedal na margo angažovania fínskeho zadáka generálny manažér ŠHK 37 Jaroslav Laifer. 
     

Vedenie klubu sa naopak rozhodlo ukončiť zmluvu s Hamrákom, ktorý v 30 zápasoch sezóny strelil iba tri góly, pridal šesť asistencií a zaznamenal aj 32 trestných minút a osem mínusiek. "U Mateja sme neboli spokojní s jeho výkonmi v zápasoch, ani s prístupom v tréningoch. Preto sme sa rozhodli rozviazať s ním zmluvu a v Piešťanoch tak k dnešnému dňu skončil. Prajeme mu všetko dobré v ďalšej kariére," dodal Laifer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies