Hamilton uznal svoje faux pas z Wimbledonu, o rok si dá pozor

NETKY.SK • 25 Júl 2015, 13:46 • 2 min
Hamilton uznal svoje faux pas z Wimbledonu, o rok si dá pozor

BUDAPEŠŤ - Úradujúci majster sveta formuly 1 Lewis Hamilton uznal svoj módny prešľap z tohtoročného Wimbledonu a organizátorov tenisového podujatia ubezpečil, že v budúcom roku bude dbať na tzv. dress code.

slovakia

left justify in out

Pilot Mercedesu si dal na seba košeľu s kvietkovaným vzorom a béžový klobúk, no nemal sako ani kravatu a tak nemohol zaujať svoje miesto v kráľovskej lóži počas mužského finále dvojhry medzi srbským tenistom Novakom Djokovičom a Švajčiarom Rogerom Federerom. Počas víkendovej VC Maďarska 30-ročný Brit uviedol, že opäť dostal pozvánku na Wimbledon a bude myslieť aj na dress code. "Užil som si to všetko aj s následkami a som rád, že som opäť dostal pozvánku aj na ďalší rok, takže sa z toho teším a potom si už dám pozor aj na oblečenie," uviedol podľa agentúry Reuters Hamilton. "Milujem Wimbledon. Mám skutočne, ale skutočne rád šport," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies