Hamšík výborným výkonom pochoval Parmu a priznal:"Môj gól bol z ofsajdu"

NETKY.SK • 14 Marec 2011, 09:33 • 2 min
Hamšík výborným výkonom pochoval Parmu a priznal:"Môj gól bol z ofsajdu"

Hamšík výborným výkonom pochoval Parmu a priznal:"Môj gól bol z ofsajdu"

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík bol ústrednou postavou SSC Neapol v nedeľňajšom zápase 29. kola talianskej Serie A, v ktorom jeho tím zvíťazil na ihrisku AC Parma 3:1. Dvadsaťtriročný reprezentačný kapitán jeden gól strelil a na ďalší prihral Ezequielovi Lavezzimu.

"Bolo to náročné stretnutie. Hralo sa na ťažkom teréne, pri neustálom daždi. Síce aj v prvom polčase sme mali viac z hry, avšak gól dali domáci. Po zmene sa nám však podaril dokonalý obrat a zaslúžene sme vyhrali," uviedol po zápase Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku. Bol to práve on, ktorý hneď po prestávke zavelil do útoku. Vyrovnal z bezprostrednej blízkosti. "Vedel som, že Ezequiel Lavezzi nebude strieľať, ale pošle loptu na päťku. Tak som tam nabehol a prekonal gólmana. Ukázalo sa však, že som bol v ofsajde. Stáva sa aj to, že dáte takýto gól. Mýliť sa je ľudské. Raz vás arbitri poškodia a potom prehliadnu takúto situáciu," pokračoval Hamšík.

Onedlho vymyslel geniálnu prihrávku pre Lavezziho a Neapol viedol. Hostia za päť minút otočili zápas, čo domáci iba ťažko zniesli. Doplatil na to práve slovenský stredopoliar. Po nešetrnom šľapáku na neho bol Parmčan Galloppa vylúčený. "Našťastie mal som pred hruďou ruku," poznamenala neapolská "sedemnástka". Zaujímavosťou výborného zápasu bola skutočnosť, že pre trest sedel kouč Walter Mazzarri iba na tribúne. Jeho mužstvo figuruje na 3. priečke, a keďže cez víkend zaváhali oba milánske kluby - AC a Inter, na čelo tabuľky stráca 6 bodov. "Hore je to poriadne našliapané. Až do konca súťaže to bude veľký boj," dodal na záver Hamšík.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies