Hamburger SV angažoval na pozíciu športového riaditeľa Jensa Todta

NETKY.SK • 6 Január 2017, 13:46 • 2 min
Hamburger SV angažoval na pozíciu športového riaditeľa Jensa Todta

HAMBURG - Zostupom ohrozený nemecký bundesligový klub Hamburger SV angažoval na pozíciu športového riaditeľa Jensa Todta. Štyridsaťsedemročný Todt sa pripojil k tímu na zimnom tréningovom kempe v Dubaji a súhlasil s dvojročnou zmluvou.

slovakia

left justify in out

Predtým pôsobil v rovnakej funkcii v klube II. bundesligy Karlsruher SC. V Hamburgu má z rokov 2008-2009 skúsenosť s funkciou koordinátora mládežníckych tímov. Todt počas futbalovej kariéry hrával vo Freiburgu, Brémach aj Stuttgarte, 3 zápasy má na konte aj ako reprezentant Nemecka. "Som poctený dôverou z tímu HSV. Teším sa na výzvu a som pripravený ponúknuť svoj vklad pre tímový úspech," uviedol Jens Todt.


Hamburgu patrí po jesennej časti najvyššej nemeckej súťaže zostupová 16. priečka s trojbodovým mankom na pätnáste Brémy a náskokom 5 bodov pred posledným Darmstadtom. Hamburg je posledný zo zakladajúcich členov nemeckej futbalovej bundesligy, ktorý ešte nikdy nezostúpil do nižšej súťaže. Mužstvo aktuálne z lavičky vedie Markus Gisdol, ktorý ešte v septembri vystriedal Bruna Labbadiu. Novým prezidentom je Heribert Bruchthagen. Futbalisti HSV vstúpia do jarnej časti súťaže 21. januára súbojom na trávniku trinásteho Wolfsburgu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona