Hamburg vydesil požiar v tuneli pod riekou Labe

NETKY.SK • 1 Apríl 2011, 07:14 • 2 min
Hamburg vydesil požiar v tuneli pod riekou Labe

Hamburg vydesil požiar v tuneli pod riekou Labe

slovakia

left justify in out

img

Požiar kamióna s prívesom s nákladom pšenice, ktorý vzplanul v tuneli pod riekou Labe, vyvolal dnes poplach v severonemeckom Hamburgu.
      Na miesto prišli nielen policajti a hasiči, ale aj záchranári, ktorí z dejiska evakuovali okolo 150 ľudí vrátane 71-ročného vodiča ťahača. Dvom osobám museli zdravotníci poskytnúť pomoc - v jednom prípade kvôli priotráveniu dymom, v druhom kvôli problémom s kardiovaskulárnou sústavou.
      Hasičom sa podarilo zabrániť poškodeniu ďalších vozidiel i nákladu.
      Požiar, ktorý zachvátil kabínku vodiča tak rýchlo, že ten sotva stihol ujsť do bezpečia, a s ním spojený zásah záchranárov výrazným spôsobom ovplyvnili plynulosť cestnej dopravy v meste, kde sa až do večerných hodín tvorili v oboch smeroch niekoľko kilometrov dlhé kolóny motorových vozidiel.
      Po dvoch hodinách sa podarilo uvoľniť časť zablokovanej trasy.
      Kedy obnovia prevádzku v inkriminovanej rúre č.4, uvedenej do prevádzky v roku 2002, nebolo bezprostredne známe. Najskôr musia experti preskúmať miesto požiaru a vyhodnotiť prípadné škody, napísala agentúra DPA.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies