Hamburg v sobotu nastúpi v zápase proti Bayernu bez obrancu Papadopoulosa

NETKY.SK • 23 Február 2017, 17:15 • 2 min
Hamburg v sobotu nastúpi v zápase proti Bayernu bez obrancu Papadopoulosa

HAMBURG - Nemecký bundesligový klub SV Hamburg sa pravdepodobne bude musieť v sobotňajšom ligovom zápase proti Bayernu Mníchov zaobísť bez gréckeho obrancu Kyriakosa Papadopoulosa.

slovakia

left justify in out

"Je veľmi pravdepodobné, že v sobotu nenastúpi," uviedol na štvrtkovej tlačovej konferencii tréner Hamburgu Markus Gisdol. Papadopoulos má problém s ramenom, ďalší hráč Hamburgu Bobby Wood má zranené stehno. Ako však uviedla agentúra dpa, po chorobe by mali byť pripravení nastúpiť Albin Ekdal a Dennis Diekmeier. "Až pred zápasom uvidíme, kto bude môcť nastúpiť," prezradil Gisdol.

 

Hamburgu patrí aktuálne pätnásta priečka v tabuľke, od pásma zostupu ho delí iba jeden bod. "Bayern a my sme momentálne na opačných koncoch sveta, ale v našej súčasnej situácii nemôžeme pozerať na to, proti komu ideme hrať," dodal Gisdol.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies