Hamburg v piatok proti Bayernu možno bez Lasoggu a Djouroua

NETKY.SK • 20 Január 2016, 15:00 • 2 min
Hamburg v piatok proti Bayernu možno bez Lasoggu a Djouroua

BERLÍN - Nemecký futbalový klub Hamburg SV možno nastúpi v piatkovom bundesligovom dueli proti šampiónovi Bayernu Mníchov bez stopéra Joana Djouroua a kanoniera Pierrea-Michela Lasoggu. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Štart oboch opôr je neistý, keďže len v utorok začali s tímom trénovať po zranení. Lasogga laboroval so zraneným ramenom, švajčiarsky reprezentant Djourou mal problémy s kolenom. "Je ťažké povedať, či nastúpia. S tímom síce absolvovali dostatok častu tréningovej jednotky, no zatiaľ nevieme, ako na tom budú v piatok. Pierre-Michel urobil väčší pokrok, než sme očakávali a v prípade Johanovho zranenia išlo o nešťastný moment na pondelňajšom tréningu," uviedol kouč Bruno Labbadia.

 

Hamburgu patrí po jesene v tabuľke bundesligy desiata priečka s 22 bodmi, Bayern je jasným lídrom. Zo sedemnástich duelov vyhral v najvyššej domácej súťaži pätnásť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona