Hamburg bez Van der Vaarta už iba týždeň

NETKY.SK • 26 November 2013, 15:39 • 2 min
Hamburg bez Van der Vaarta už iba týždeň

BERLÍN - Holandský futbalový stredopoliar Rafael van der Vaart chystá nadštandardne rýchly návrat do zostavy Hamburgeru SV po zranení členka. Nemeckému bundesligistovi by mal byť k dispozícii už budúci týždeň.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný technicky disponovaný futbalista sa zranil minulý týždeň v medzištátnom prípravnom dueli Holandska s Kolumbiou (0:0). Tréner "oranjes" Louis van Gaal vtedy avizoval vážnu zdravotnú indispozíciu. Výpadok sa odhadoval na tri až štyri týždne.

"Jeho stav sa rapídne zlepšuje. Myslím si, že bude pripravený už 3. decembra na zápas Nemeckého pohára s Kolínom," referoval športový riaditeľ Hamburčanov Oliver Kreuzer a samotný hráč potvrdil jeho slová: "Cítim sa oveľa lepšie. Uvidíme, čo prinesú nasledujúce dni."

Hamburger SV si bez Van der Vaarta v nedeľu poradil s Hannoverom a posunul sa na 11. miesto bundesligovej tabuľky. V piatok nastúpi vo Wolfsburgu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona