Halsey predstavila tracklist albumu hopeless fountain kingdom

NETKY.SK • 29 Apríl 2017, 14:16 • 2 min
Halsey predstavila tracklist albumu hopeless fountain kingdom

BRATISLAVA - Americká speváčka a skladateľka Halsey zverejnila tracklist svojej druhej štúdiovky hopeless fountain kingdom, ktorý vydá 2. júna.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať šestnásť skladieb a hosťovať na nej budú Lauren Jauregui zo skupiny Fifth Harmony, Cashmere Cat a Quavo z formácie Migos. Dvadsaťdvaročná interpretka z nej už začiatkom apríla ponúkla prvý singel s názvom Now or Never. Speváčka predstavila tracklist prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu fiktívnych novín s názvom The Kingdom Times. Tie obsahovali rôzne informácie o nahrávke a Halsey ich rozposlala niektorým zo svojich fanúšikov.

Halsey, celým menom Ashley Nicolette Frangipane, na hudobnej scéne prerazila v roku 2014, keď vo februári na službe SoundCloud zverejnila skladbu Ghost a následne podpísala zmluvu s labelom Astralwerks. V októbri vydala EP Room 93 (2014) a o rok neskôr v auguste prvú štúdiovku Badlands, na ktorej sa nachádza aj menovaná pieseň Ghost či singel New Americana. Za spoluprácu na skladbe Closer dua The Chainsmokers, si vyslúžila jednu nomináciu na cenu Grammy a štyri na iHeartRadio Music Awards. Trojica z nich jednu premenila na víťazstvo, keď si odniesla cenu za tanečnú skladbu roka. Druhú nomináciu na Grammy si Halsey vyslúžila za spoluprácu na albume Purpose (2015) Justina Biebera, na ktorý spoločne naspievali dueto The Feeling.

Tracklist albumu Halsey - hopeless fountain kingdom:
01 The Prologue
02 100 Letters
03 Eyes Closed
04 Heaven In Hiding
05 Alone
06 Now Or Never
07 Sorry
08 Good Mourning
09 Lie (feat. Quavo)
10 Walls Could Talk
11 Bad At Love
12 Don’t Play
13 Strangers (feat. Lauren Jauregui)
14 Angel On Fire
15 Devil In Me
16 Hopeless (feat. Cashmere Cat).


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona