Halmová podľa svojich slov nemala s Marianom K. žiadny kontakt

NETKY.SK • 2 August 2019, 14:51 • 2 min
Halmová podľa svojich slov nemala s Marianom K. žiadny kontakt

BRATISLAVA - Sudkyňa Najvyššieho súdu (NS) SR Nora Halmová popiera komunikáciu s Marianom K., ale vyjadrila sa, že Norberta Bödöra pozná. Nikto ju v kauze zmeniek nekontaktoval. Informovala o tom hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová.

slovakia

left justify in out

Halmová odmieta, že by malo ísť o jej osobu v súvislosti s komunikáciou z Threemy medzi Marianom K. a nitrianskym podnikateľom Bödörom. "Nikto ma pri spomínanej kauze zmeniek nekontaktoval. Zásadne odmietam, že by som pre nich čokoľvek vybavovala, či im bola akokoľvek nápomocná," uviedla Halmová.

 

img

 

Dodáva, že možnosť ovplyvniť kauzu zmenky ani nemala vzhľadom na to, že od roku 2014 nie je sudkyňou krajského súdu, a aj keď na ňom bola, tak v správnom kolégiu."Absolútne odmietam informácie, že by som sa poznala s médiami spomínanou nitrianskou skupinou bödörovcov. Je pravdou, že pána Bödöra poznám, avšak už viac ako osem rokov nie sme v kontakte," spresnila. Rovnako odmieta kontakt s Marianom K., s ktorým sa pozná podľa jej slov jej bývalý manžel. S ním je však už 7 rokov rozvedená. 

 

img

 

Halmová dodala, že sa spoločenským udalostiam, ktorých sa zúčastňoval Marian K., vyhýbala vzhľadom na to, že ho nepovažuje za slušného človeka. Marian K. je obvinený z objednávky vraždy Jána Kuciaka a obžalovaný v kauze falšovania zmeniek TV Markíza a marenia spravodlivosti. Prepis komunikácie medzi ním a Bödörom je súčasťou zaistených dôkazov v kauze vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies