Halle Berry: Tehotenstvo bolo pre mňa najväčším prekvapením života

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 13:54 • 2 min
Halle Berry: Tehotenstvo bolo pre mňa najväčším prekvapením života

LOS ANGELES - Americká herečka Halle Berry prezradila, že tehotenstvo vo veku 46 rokov bolo pre ňu obrovským prekvapením. Po päťročnej dcérke Nahle, ktorú má s expartnerom Gabrielom Aubrym, sa na ďalšieho potomka teší so snúbencom Olivierom Martinezom.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa skvele. Ak mám povedať pravdu, bolo to najväčšie prekvapenie môjho života. Myslela som si, že už som prekročila hranicu, kde by sa mi niečo také ešte mohlo stať. Takže to bolo veľké a nádherné prekvapenie," povedala pre televíziu CNN. Hviezda, ktorá je údajne v treťom mesiaci tehotenstva, však vyvrátila medializované informácie o tom, že čaká chlapca.

Halle Berry v roku 2002 udelili Oscara za účinkovanie v dráme Ples príšer (2001). Cenu Akadémie za ženský herecký výkon v hlavnej úlohe si odniesla ako prvá Afroameričanka v histórii udeľovania týchto prestížnych ocenení. Získala však aj nelichotivú Zlatú malinu za stvárnenie Catwoman v rovnomennom filme z roku 2004. Herečka, ktorá má na konte aj jeden Zlatý glóbus, je známa napríklad aj z akčnej sci-fi trilógie X-Men (2000, 2003 a 2006), akčnej krimi Swordfish: Operácia Hacker (2001), bondovky Dnes neumieraj (2002), mysteriózneho trileru Gothika (2003), drámy Frankie & Alice (2010), romantickej komédie Silvestrovská noc (2011) či mysterióznej sci-fi drámy Atlas mrakov (2004), kde si zahrala viacero postáv. V roku 2008 ju čitatelia amerického pánskeho magazínu Esquire zvolili za najsexi ženu na svete. S Olivierom Martinezom chodí od roku 2010. Francúzsky herec ich zasnúbenie potvrdil vlani v marci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies