Halle Berry a Olivier Martinez budú mať syna

NETKY.SK • 13 Jún 2013, 16:25 • 2 min
Halle Berry a Olivier Martinez budú mať syna

LOS ANGELES - Francúzsky herec Olivier Martinez potvrdil, že jeho snúbenica Halle Berry čaká chlapčeka. Magazínu People to prezradil na Filmovom festivale Champs-Elysées, kde mu tento rok zverili úlohu prezidenta.

slovakia

left justify in out

"Môj syn bude Američan, ale ja ostanem Francúzom. Chcem tým povedať, že som naďalej Francúzom v Amerike, ale prispôsobil som sa americkej kultúre. Cítim sa tu dobre, ale som stále cudzinec," vysvetlil.

Štyridsaťsedemročný Martinez v minulosti chodil s herečkou Mirou Sorvino, speváčkou Kylie Minogue či modelkou Rosie Huntington-Whiteley. S oscarovou Halle Berry tvorí pár od októbra 2010 a ich zasnúbenie potvrdil v marci 2012. Dvojica bojovala o to, aby sa s herečkinou dcérou Nahlou mohli odsťahovať do Francúzska, s čím však nesúhlasil otec dievčatka Gabriel Aubry a sudca ich žiadosť zamietol. Očakávané bábätko bude prvým potomkom herca známeho z filmov ako Kým sa zotmie (2000), Neverná (2002), S.W.A.T. - Jednotka rýchleho nasadenia (2003), Zlodej životov (2004) či Krv ako čokoláda (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies