Halihodžič skončil na lavičke Japonska iba dva mesiace pred začiatkom MS v Rusku

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 10:58 • 2 min
Halihodžič skončil na lavičke Japonska iba dva mesiace pred začiatkom MS v Rusku

TOKIO - Dva mesiace pred majstrovstvami sveta v Rusku pristúpilo vedenie japonského futbalu k zmene na pozícii trénera národného tímu. Vahidovi Halihodžičovi zlomili väz dve nevydarené prípravné stretnutia. Japonsko v marci najprv remizovalo s Mali (1:1) a neskôr podľahlo Ukrajine (1:2).

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatpäťročný Bosniak pôsobil na lavičke mužstva z "krajiny vychádzajúceho slnka" od marca 2015. Prácu na Ďalekom východe si vyslúžil úspechmi s alžírskou reprezentáciou, ktorú doviedol do osemfinále MS 2014. Tam iba tesne nestačila na neskorších víťazov Nemecko 1:2 po predĺžení.

Japonská tlačová agentúra Kjódó považuje za najpravdepodobnejšieho nástupcu na uvoľnenú reprezentačnú stoličku technického riaditeľa tamojšej futbalovej asociácie Akira Nišina, bývalého trénera klubu Gamba Osaka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies