Halgašová poslala Matovičovi fotky školských obedov: „Z tohto by sa pán minister nenajedol.“

NETKY.SK • 8 Jún 2022, 10:45 • 2 min
Halgašová poslala Matovičovi fotky školských obedov: „Z tohto by sa pán minister nenajedol.“

BRATISLAVA – Politička z klubu SaS kritizuje balíček pomoci z dielne ministra financií, ktorý vetovala aj prezidentka Zuzana Čaputová.

slovakia

left justify in out

Návrh, ktorý prešiel v parlamente, vyvolal nezhody medzi Matovičom a Richardom Sulíkom (SaS). Halgašová teraz poslala šéfovi OĽaNO odkaz s tým, že podporovať krúžky pre deti by nemalo byť prioritou pomoci rodinám. 

 

 

Na Facebooku zverejnila ďalšiu fotografiu školského obeda. Po ukážke stravovania z východného Slovenska sa tentoraz presunula na západ krajiny.

 

„Kvalita pri dnešných cenách potravín ide dole. Prejavuje sa to už na výbere jedál ako aj na absencii zeleniny. Keď nezvýšime dotáciu, školy budú logicky zvyšovať ceny, deti zo sociálne slabších rodín prestanú chodiť na školské obedy. Pre mnohé deti je to jediné teplé jedlo za celý deň. Áno, budem rada, ak budú decká navštevovať klavír a balet, ale najskôr chcem, aby sa dobre najedli. Alebo jesť netreba???“ napísala.

 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Pavol Čekan sfúkol europoslanca Milana Uhríka. Ohrozil jeho rodinu!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies