Halepovej novým koučom Ionita, poradcom Högstedt

NETKY.SK • 24 November 2014, 19:02 • 2 min
Halepovej novým koučom Ionita, poradcom Högstedt

BUKUREŠŤ - Victor Ionita bude novým trénerom rumunskej trojky svetového rebríčka tenistiek Simony Halepovej. Informáciu priniesol portál Gazeta Sporturilor.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná rodáčka z Konstance Halepová v pondelok prostredníctvom tlačovej správy cez manažérku Virginiu Ruziciovú zároveň oznámila, že v januári ju Šen-čene, Sydney a na melbournských grandslamových Australian Open bude ako konzultant sprevádzať Thomas Högstedt. Švéd už bol po boku Marie Šarapovovej, Na Li či Caroline Wozniackej, radil aj Daniele Hantuchovej. 

 

Finalistka Roland Garros aj WTA Finals 2014 Halepová sa začiatkom novembra rozišla s Wimom Fissettem, niekdajším koučom Belgičanky Kim Clijsterovej. Neskôr v televíznom vystúpení predznamenala, že jej novým kormidelníkom bude Rumun, tlmočil to web TikiTaka. 

 

Držiteľka ôsmich singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne Halepová zavŕšila vlani v novembri kooperáciu s Adrianom Marcom, hoci v predmetnej sezóne nazbierala šesť trofejí vrátane úspechu na tzv. malých MS v Sofii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies