Halepová začne novú sezónu bez trénera

NETKY.SK • 23 November 2018, 15:45 • 2 min
Halepová začne novú sezónu bez trénera

BUKUREŠŤ - Aktuálna tenisová svetová jednotka Simona Halepová plánuje podľa rumunských médii začať sezónu 2019 bez trénera. Dvadsaťsedemročná Rumunka ukončila v novembri spoluprácu s koučom Darrenom Cahillom. Päťdesiattriročný Austrálčan sa totiž rozhodol dať si z rodinných dôvodov ročnú prestávku od trénovania.

slovakia

left justify in out

"Premýšľala som nad tým a v najbližšom období nebudem mať trénera. Chcem sa niekoľkých turnajoch zúčastniť sama a uvidím, ako mi to pôjde," uviedla víťazka tohtoročného Roland Garros Halepová pre portál news.ro. Zároveň potvrdila zisk titulu vo Wimbledone ako svoju prioritu v novej sezóne.

 

"Chcela by som získať ďalšiu grandslamovú trofej. Je to mojím cieľom v každej sezóne," uviedla Halepová a dodala, že úspech na londýnskej tráve by bol sladký. Jej maximom na najstaršom turnaji veľkej štvorky je semifinále z roku 2014, v ktorom podľahla Kanaďanke Eugenie Bouchardovej.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies