Halepová na tému Bouchardová: Je to vec výchovy

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 12:12 • 2 min
Halepová na tému Bouchardová: Je to vec výchovy

STUTTGART - Rumunská tenistka Simona Halepová si síce nevychutnala morálnu "facku" Kanaďanke Eugenie Bouchardovej počas ostatného víkendu v Montreale osobne, ale otvorene sa postavila na stranu krajaniek.

slovakia

left justify in out

"Je to vec výchovy. Nikdy by som niečo také neurobila. Záleží na tom, k čomu vás viedli. Človeku nezostáva iné, než zobrať na vedomie správanie ľudí," podotkla Halepová počas tohtotýždňového turnaja WTA na antuke v nemeckom Stuttgarte, keď sa jej po stredajšom víťazstve 3:6, 6:1, 6:3 nad Španielkou Garbine Muguruzovou-Blancovou pýtali na názor na Bouchardovej odmietnutie podať budúcej súperke ruku pri žrebe programu fedcupového stretnutia.

 

Rumunky napokon v play-off o elitnú osmičku ročníka 2016 triumfovali aj bez trojky renkingu Halepovej 3:2, kanadská úradujúca finalistka Wimbledonu Bouchardová prehrala s Alexandrou Dulgherovou aj Andreeou Mitovou. Hostky v sobotu predviedli sarkastický kúsok, keď Dulgherová po premenení mečbalu pribehla k lóži tímu a celé osadenstvo predstieralo ignorovanie podanej ruky. "Bolo to pekne vymyslené a pobavila som sa na tom," priznala Halepová podľa Tennis World. Prvou "obeťou" Bouchardovej odstupu vlani bola Slovenka Kristína Kučová. Kanaďanka sa už vtedy obhajovala, že tento obligátny rituál považuje za suchopárny a nie je to z jej strany prejav neúcty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona