Halepová hrá v Indian Wells na počesť mŕtveho bratranca

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 12:09 • 2 min
Halepová hrá v Indian Wells na počesť mŕtveho bratranca

INDIAN WELLS - Rumunská trojka svetového rebríčka tenistiek Simona Halepová hrá na turnaji WTA Premier Mandatory BNP Paribas Open na tvrdom povrchu v kalifornskom Indian Wells na počesť svojho bratranca Niciu Arghira, ktorý sa minulý pondelok vo veku 29 rokov obesil, podľa webu ProSport pre dlhy z hazardu.

slovakia

left justify in out

"Je to bolestivá situácia pre mňa aj celú rodinu. Rozhodla som sa štartovať na tomto podujatí, lebo on miloval tenis, dlhé roky ho sám hral, mal veľký talent. Pristúpila som teda k riešeniu zostať tu. Myslím si, že takto sa cez to dostanem o trochu ľahšie. Ťažko sa mi o tom hovorí, akurát mu chcem verejne venovať úspechy," citoval magazín Tennis Halepovú, ktorá mala v 1. kole voľno a v 2. aj 3. kole zvládla trojsetové drámy s Ruskou Dariou Gavrilovovou, resp. s americkou reprezentantkou Varvarou Lepčenkovou. V osemfinále sa stretne s Češkou Karolínou Plíškovou.


Dvadsaťtriročná rodáčka z Konstance Halepová odmietla rozoberať pozadie tragédie: "Je to príliš citlivé, veľké nešťastie pre všetkých blízkych."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies