Halenár so 122 gólmi najlepším strelcom slovenskej súťaže

NETKY.SK • 10 August 2014, 22:54 • 2 min
Halenár so 122 gólmi najlepším strelcom slovenskej súťaže

KOŠICE - Útočník Slovana Bratislava Juraj Halenár sa stal historicky najlepším strelcom slovenskej najvyššej futbalovej súťaže. V 5. kole Fortuna ligy 2014/2015 strelil v košickom Čermeli svoj 121. a 122. gól, čím sa v historickej tabuľke kanonierov odpútal od Róberta Semeníka (120 gólov).

slovakia

left justify in out

"Trošku som sa trápil, pretože som mal toho v priebehu siedmich mesiacov veľa. Mám syna, to obdobie nebolo pre mňa jednoduché, ale som rád, že to tam konečne padlo. Spadol zo mňa dosť veľký balvan, najmä psychický, ani nie fyzický. Teraz som to tam konečne šupol a mám svätý pokoj," uviedol po stretnutí v Košiciach Halenár.

 

Svoje dva presné zásahy zaznamenal v 52. a v 69. minúte. Na prvý gól mu prihral striedajúci Marko Milinkovič, na druhý rovnako muž z lavičky Pavel Fořt. "V druhom polčase nám vyšli dva brejky, po Markovej a Pavlovej prihrávke som nemal problém dostať loptu do brány. To, čo sme v prvom polčase zbabrali, to nám v druhom vyšlo. Po zabehnutí poza obranu, prišli dve dobré prihrávky pred bránu, kde je moje miesto a odtiaľ dávam góly," konštatoval Halenár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies