Halenár: Šesťbodový náskok nám dáva voľnosť pred jarnou časťou

NETKY.SK • 3 December 2013, 11:47 • 2 min
Halenár: Šesťbodový náskok nám dáva voľnosť pred jarnou časťou

BRATISLAVA - Futbalisti bratislavského Slovana napriek nevydarenému štartu do sezóny napokon prezimujú na čele Corgoň ligy s pohodlným šesťbodovým náskokom. Podľa stogólového kanoniera Juraja Halenára vedú belasí najvyššiu súťaž úplne zaslúžene.

slovakia

left justify in out

Za Slovanom je v tabuľke druhý AS Trenčín, tretí Ružomberok stráca na lídra už 11 bodov. "Jeseň sme zvládli veľmi dobre. Podľa môjho názoru sme zaslúženým lídrom a máme na čele šesťbodový náskok. To nám dáva voľnosť pred jarnou časťou. Určite sa nám bude zimovať lepšie, ako keby sme mali o bod, alebo dva viac ako náš najbližší prenasledovateľ," cituje oficiálny klubový portál Halenára, ktorý v poslednom jesennom zápase spečatil výhru Slovana na ihrisku ViOn Zlaté Moravce (2:0). 

V úvode sezóny sa na Slovan valili hromy-blesky. Belasým sa nedarilo v domácej súťaži ani v európskom pohári a tak prišlo aj k výmene trénerov, keď odvolaného Samuela Slováka nahradilo duo Jozef Valovič a Dušan Galis. "Mali sme zlý vstup do ligy, pretože sme vypadli s Razgradom a následne sme dve kolá nezvíťazili. Dokázali sme sa ale nakopnúť a vyhrali sme z dvanástich zápasov desať. Aj pri pohľade na záver jesene môžeme byť spokojní, pretože sme vyhrali prakticky všetko, čo sa dalo," konštatoval Halenár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona