Halenár po návrate. "Spadol mi kameň zo srdca"

NETKY.SK • 21 September 2010, 10:24 • 2 min
Halenár po návrate. "Spadol mi kameň zo srdca"

Halenár po návrate. "Spadol mi kameň zo srdca"

slovakia

left justify in out

img

Po dlhej a vynútenej zdravotnej prestávke sa na slovenské futbalové trávniky vrátil počas uplynulého víkendu útočník úradujúceho vicemajstra ŠK Slovan Bratislava Juraj Halenár. Dvadsaťsedemročný zakončovateľ nastúpil v stretnutí 9. kola Corgoň ligy 2010/2011 na pôde 1. FC Tatran Prešov ako striedajúci hráč v 53. min a hoci ani on nedokázal zabrániť prehre 1:2, návrat do súťažného kolotoča ho veľmi potešil.
"Dá sa povedať, že mi už trochu padol aj kameň zo srdca. Ligu som nehral naozaj veľmi dlhé obdobie. Tieto pocity si však nemôžem úplne užiť, pretože sme prehrali. Keby bol výsledok lepší, aj ja by som sa cítil pohodlnejšie,“ povedal pre www.skslovan.com odchovanec Lokomotívy Trnava Juraj Halenár a pokračoval: "Keď mi povedali, aby som sa začal pomaličky rozcvičovať, veril som, že sa dostanem na ihrisko. Som rád, že som si pripísal prvé minúty a problémové miesto vydržalo. Chceli sme zvíťaziť, dostali sme sa aj do šancí. Mrzí ma, že sme to nedotiahli do úspešného konca."
Bývalý hráč Interu Bratislava a Artmedie Petržalka trénoval so svojimi spoluhráčmi naplno už dva týždne, na návrat do zostavy bol teda pripravený. "Samozrejme, že zápasová prax mi ešte chýba. Návrat bol veľkým krokom vpred, no ešte mám čo robiť, aby som bol v optimálnej forme," doplnil Juraj Halenár.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies