Halász s cenou pre najlepšieho mimoextraligového brankára v ČR

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 16:00 • 2 min
Halász s cenou pre najlepšieho mimoextraligového brankára v ČR

PARDUBICE - Slovenský hokejista Tomáš Halász dostal od českého denníka Sport cenu pre brankára s najvyšším počtom vychytaných núl mimo českej extraligy. Bývalý brankár Košíc si udržal čisté konto v ôsmich zápasoch v drese prvoligového Olomouca.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla oficiálna stránka extraligového klubu HC ČSOB Pardubice, do ktorého Halász prestúpil po minulej sezóne. Halász dostal okrem darčekového poukazu aj dres českého národného tímu s podpismi troch brankárov, ktorí na MS v Minsku reprezentovali Česko (Salák, Kovář, Francouz). "Dostal som darčekový poukaz v hodnote desaťtisíc českých korún a český dres. Je to pre mňa pekná odmena za minulú sezónu. Týmto sa chcem poďakovať svojim bývalým spoluhráčom, bez ktorých by sa mi to nepodarilo," povedal pre klubovú stránku pardubického klubu Tomáš Halász.
     

Slovenský brankár odchytal v minulej sezóne 1. českej ligy 25 zápasov v základnej časti, v ktorých si osemkrát udržal čisté konto. "Nikdy som nebol zberač čistých kont, skôr som mával jednogólové zápasy. Sledoval som, že ma stíhal brankár Opavy, ale napokon som chytil dobrú sériu a získal prvenstvo," dodal Halász. Tomáš Halász bude v ročníku 2014/2015 v Pardubiciach tvoriť brankársku dvojicu so Slovincom Robertom Kristanom, ktorý minulú sezónu strávil v Nitre.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies