Halász bude nástupcom Júliusa Hudáčka v Pardubiciach

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 14:48 • 2 min
Halász bude nástupcom Júliusa Hudáčka v Pardubiciach

PARDUBICE - V hokejových Pardubiciach si slovenskí brankári podávajú kľučky. Ročník 2013/2014 dochytal v drese HC ČSOB Pojišťovna Július Hudáček, od novej sezóny sa "pernikárom" stane jeho bývalý spoluhráč z Košíc Tomáš Halász, ktorý dosiaľ pôsobil v teraz už čerstvo extraligovom Olomouci.

slovakia

left justify in out

"Ponúkli mi predĺženie zmluvy, ale ozvali sa mi Pardubice. Dobré referencie im poskytol Julo Hudáček a ešte pred play-off sme sa dohodli. V Olomouci sme síce mali postupové ambície, ale v tom čase nikto nevedel, ako to dopadne. Pardubice predstavujú špičkový klub. Som rád, že môžem odísť s čistým svedomím a s klubom som sa rozlúčil veľkou radosťou," citoval server hokej.sk 23-ročného košického rodáka Halásza. 

 

Cestu slovenským brankárom v pardubickom klube "vyzametal" Ján Lašák, ktorý počas výlukovej sezóny 2004/2005 v NHL priviedol tím k majstrovskému titulu a spravil si v Česku výborné meno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies