Halák zaznamenal tretie čisté konto v sezóne

NETKY.SK • 5 November 2010, 13:01 • 2 min
Halák zaznamenal tretie čisté konto v sezóne

Halák zaznamenal tretie čisté konto v sezóne

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák zaznamenal tretie čisté konto v sezóne. Jeho tím St. Louis Blues zvíťazil v noci na piatok v zámorskej NHL nad San Jose 2:0 a doma má naďalej stopercentnú bilanciu.
      Halák kryl 25 striel a po zápase chválil svojich spoluhráčov. "Do bodky sme dodržali stanovenú taktiku. V tretej tretine odviedli chlapci v obrane skvelú robotu, vracali sa späť a hrali disciplinovane. Ja som nerobil nič výnimočné, len som sa snažil chytať, ako najlepšie viem," povedal Halák pre zámorské médiá.
      Colorado v bránke s Petrom Budajom prehralo na domácom ľade s Vancouverom 1:3, slovenský gólman zneškodnil 33 striel. V spanilej jazde pokračuje Philadelphia. Flyers slávili piate víťazstvo za sebou, keď zdolali New York Rangers 4:1.
      
      výsledky:
      Philadelphia - NY Rangers 4:1, Atlanta - Columbus 0:3. Ottawa - NY Islanders 4:1, St. Louis - San Jose 2:0 (Halák odchytal za domácich celý zápas, kryl 25 striel), Colorado - Vancouver 1:3 (Budaj odchytal za domácich celý zápas, kryl 33 striel), Los Angeles - Tampa Bay 1:0

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies